logga

Personalen



Vi är glada att du läser om oss. Här är lite information som vi tror att du kommer vara intresserad av:

Vi är möbelmänniskor - inte arroganta människor Något vi hatar är högmod. När varor är efterfrågad tar sig vissa företag sig friheter. De gör det så svårt som möjligt för dig att köpa dem, antingen genom att ha löjligt höga priser eller att vara för arrogant. Andra företag fokuserar bara på att sälja och bryr sig inte alls om dig eller, vilket vi tycker är värre inte har kunskapen att ge dig det du vill ha. I grund och botten har vi fötterna på jorden, och tror på att fokusera på de faktorer som verkligen betyder något för våra kunder. Du kommer alltid att tala med en vettig individ som har fötterna på jorden och som förstår vad du vill.





Kvalitet

Kvalitet

Här på Sköna Möbler tror vi att vi förstår vad våra kunder tycker om. En hel del av de möbler som du hittar hos oss finns bara här. Andra varor kommer du att hitta på andra ställen, men till skillnad från vissa av våra konkurrenter föredrar vi att välja ut produkter som vi tror passar dig, istället för att sälja hundratals medelmåttiga produkter i bulk. (om du inte håller med vänligen meddela oss)!



Konkurrenskraftiga priser

Vi tycker om att sälja våra möbler och tror att det bästa sättet att göra detta är med bra priser. Detta är uppenbarligen extremt viktigt. Vi tror inte på att lägga enorma påslag på våra möbler som många av våra konkurrenter.



Vänlig, kunnig personal

Vi är vanliga människor som behandlar kunder som vi själva skulle vilja bli bemötta. Vi tror inte på att vara arrogana eller dryga. Vi har bra kunskap om våra produkter och kan ge dig väldigt bra råd. Om du vill veta mer om färg, design eller andra uppgifter om en viss möbel, tveka inte att kontakta oss.




Strikta kvalitetskontroller

Något vi måste vara noga med är kvalitet och skadekontroll. Vi skulle helt enkelt inte vara nöjda om vi inte tar detta på allvar. När det är möjligt inspekteras produkterna innan de lämnar våra lokaler för att säkerställa att du får den bästa möjliga varan.





Kvalitetskontroller

Relationer

Oavsett hur mycket människor är uppkopplade, vad man än gör, är vi fortfarande människor. Allt annat lika, människor gör affärer med människor de tycker om. Och allt annat inte lika gör människor fortfarande affärer med människor de tycker om. Vi underskattar därför aldrig betydelsen av relationer och de ömsesidiga fördelar de kan ge. Därför uppskattar vi om du besöker oss och berättar hur vi skulle kunna uppnå dina drömmar, om du har några problem eller bara är nyfiken vad vi gör.





relationer





"Sköna möbler för alla"




Kontakt

Hitta hit

Köp och frakt

Kiselgatan 12

602 23 Norrköping

011-18 76 30